*Sweet potato spread with fresh goat's cheese
- Całkowity czas 6 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 1 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
8 osób
8 cl Woda
140 g Słodki ziemniak
140 g Świeży ser kozi
1 goździk Czosnek
4 cl Oliwa z oliwek
1 łyżka Płynny miód
2 szczypta Przyprawa chili
Sól, pieprz
8 Chleb wiejski
2 łyżka Świeża kolendra
2 łyżka Ziarna sezamu
2 łyżka Pestki dyni
Akcesoria
Butelka 400 mL Butelka 700 mL
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Włóż wszystkie składniki do urządzenia, zaczynając od słodkiego ziemniaka. Zachowaj świeżą kolendrę, nasiona sezamu, pestki dyni i chleb wiejski aż do chwili podania pasty.
Etap 3 /5
Przykręć ostrza do butelki OTG i przymocuj ją do podstawy. Zblenduj.
Etap 4 /5
Dopraw przyprawami.
Etap 5 /5
Rozsmaruj na kromkach chleba. Udekoruj kolendrą, sezamem i pestkami dyni.