Liczba osób
Koszt
Trudność
Czas przygotowania
Łososia umyj pod bieżącą wodą i wytrzyj ręcznikiem papierowym.
Kolendrę oraz papryczki umyj i drobno posiekaj.
Łososia posmaruj oliwą, oprósz pieprzem, posyp posiekaną ostrą papryczką i dopraw sosem sojowym.
Następnie skrop rybę sokiem z połowy limonki i posyp obficie posiekaną kolendrą.
Łososia umieść na górnym poziomie parowaru i ustawiłam gotowanie na 15 minut.
W połowie gotowania na dolny poziom dodaj pokrojoną kapustę bok choy
W międzyczasie w rondelku zalej wrzątkiem makaron ryżowy, pozostaw na 1 minutę, a następnie odcedź.
Łososia połóż na makaronie lub obok. Bok choy wyłóż obok. Całość polej sosem sojowym do smaku i skrop sokiem z limonki.
Znajdź instrukcje obsługi produktów Tefal.
Uzyskaj odpowiedzi na pytania.