Liczba osób
Koszt
Trudność
Czas przygotowania
Czas gotowania
Pokrój łopatkę wołową w kostkę. Obierz czosnek i cebulę. Cebulę pokrój w dużą kostkę. Ogórki pokrój na plastry, a grzyby na kawałki wielkości ok. 2 cm. Do misy z założonym ostrzem tnącym włóż pokrojoną cebulę. Miksuj przez 10 sekund przy prędkości 10. Załóż mieszadło i szpatułką zbierz cebulę ze ścianek misy. Dodaj mięso, ogórki, przekrojony na pół czosnek, grzyby, paprykę i tymianek. Dolej bulion i dosyp sporą szczyptę soli. Ustaw program Slow Cook P2 na 100ºC na 2 godziny. W razie potrzeby dopraw do smaku solą i pieprzem. Gulasz podawaj gorący.
Znajdź instrukcje obsługi produktów Tefal.
Uzyskaj odpowiedzi na pytania.