Liczba osób
Koszt
Trudność
Czas przygotowania
Czas gotowania
Cebulę, czosnek i ziemniaki obrać i pokroić w ćwiartki. Paprykę pokroić w kostkę. Mięso pokroić w kostkę o boku 2 cm i obtoczyć w mące. Cebulę i czosnek umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym i miksować przez 10 sekund przy prędkości 11. Zastąpić ostrze mieszadłem i zgarnąć składniki ze ścianek na środek misy. Dodać olej, czerwoną paprykę i paprykę w proszku. Na 5 minut uruchomić program Slow Cook P1. Po zakończeniu programu dodać wołowinę, ziemniaki, pomidory, bulion i czerwone wino. Doprawić solą i pieprzem. Uruchomić program Slow Cook P2 na 1 godzinę i 20 minut.
Znajdź instrukcje obsługi produktów Tefal.
Uzyskaj odpowiedzi na pytania.