Liczba osób
Koszt
Trudność
Czas przygotowania
Bułkę tartą wymieszaj z jabłkiem, dymką, musztardą i sosem barbecue. Głęboko natnij kiełbaski wzdłuż, by boki się rozchyliły i wypełnij je po równo przygotowaną mieszanką.
Włącz OptiGrill, wybierz program Kiełbaski/Wieprzowina i wciśnij OK. Kiedy fioletowa kontrolka grilla przestanie migać, umieść kiełbaski na ruszcie i zamknij pokrywę.
Grilluj do momentu, w którym kontrolka zmieni swój kolor na czerwony. Ostrożnie zdejmij kiełbaski z rusztu i posyp serem. Podawaj z musztardą.
Kiełbaski podawaj z kolorowym ryżem oraz surówką coleslaw.
Domowym sposobem przygotuj bułkę tartą, dokładnie rozdrabniając w robocie kuchennym lekko czerstwy chleb.
Znajdź instrukcje obsługi produktów Tefal.
Uzyskaj odpowiedzi na pytania.