Liczba osób
Koszt
Trudność
Czas przygotowania
Czas gotowania
Cebulę obrać i grubo pokroić. Umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym i miksować przez 10 sekund przy prędkości 11. Ostrze zastąpić mieszadłem i dodać oliwę z oliwek. Na 7 minut uruchomić program Slow Cook P1, bez zatyczki w pokrywie. Gdy minutnik będzie wskazywał 4 minuty do końca, dodać pszenicę. Na 1 minutę przed końcem dodać białe wino. Po zakończeniu programu dodać bulion, doprawić solą i pieprzem, a następnie na 20 minut uruchomić program Slow Cook P3 przy założonej zatyczce. Pod koniec gotowania dodać pokrojone w drobną kostkę pomidory i cukinię, delikatnie wymieszać szpatułką. Podawać posypane parmezanem i udekorowane bazylią.
Znajdź instrukcje obsługi produktów Tefal.
Uzyskaj odpowiedzi na pytania.