Liczba osób
Koszt
Trudność
Czas przygotowania
Czas gotowania
recipe.details.time.rest
Dzień przed przyrządzaniem potrawy mięso pokroić w kostkę, włożyć do naczynia i zalać czerwonym winem. Przykryć i wstawić na noc do lodówki. Następnego dnia obrać cebulę, przekroić na ćwiartki i umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym. Miksować przez 15 sekund przy prędkości 12. Marchew obrać i pokroić w kostkę. Czosnek obrać. Ostrze zastąpić mieszadłem. Dodać marchew, czosnek, boczek i olej. Na 8 minut uruchomić program Slow Cook P1. Obtoczyć mięso mąką. Po zakończeniu programu dodać bulion, mięso, czerwone wino i włoszczyznę. Na 2 godziny uruchomić program Slow Cook P2 przy temperaturze 100°C. Wyjąć pęczek włoszczyzny. Wołowinę podawać z ziemniakami gotowanymi na parze.
Znajdź instrukcje obsługi produktów Tefal.
Uzyskaj odpowiedzi na pytania.