Liczba osób
Koszt
Trudność
Czas przygotowania
Czas gotowania
Na patelni rozgrzać masło i usmażyć cebulę oraz grzyby.
Dodać marchewki i kiełki fasoli, smażyć przez 1 minutę.
Dodać sos sojowy i przyprawy.
Posmarować usmażoną stronę naleśnika ubitym jajkiem. Umieścić nadzienie poniżej środka każdego naleśnika, pozostawiając 4 cm wolne na każdym końcu.
Złożyć boki na 2 cm do środka. Posmarować naleśnik dodatkowo żółtkiem i zwinąć go, zaczynając od niezłożonego brzegu.
Schłodzić przez 1 godzinę.
Umieścić kilka krokiecików w koszu i smażyć przez 3-5 minut w temperaturze 190°C, aż będą chrupiące i złotobrązowe.
Usmażyć pozostałe krokieciki i podawać na gorąco lub ciepło.
Znajdź instrukcje obsługi produktów Tefal.
Uzyskaj odpowiedzi na pytania.